Legyen Ön is naprakész közösségi média felületeink segítségével!

Inspirációk, friss információk, a közös gondolkodás színterei pedagógusok számára.

Erasmus+ tanárok Facebook oldal

Az Erasmus+ programban részt vevő köznevelési és szakképzési intézmények munkatársainak, pedagógusainak közössége, információs és találkozási pontja. Egy olyan interaktív közösségi oldal, amely hasznos információkkal láthatja el Önt, továbbá élmények, eredmények megosztásával segíti az intézmények projektjeit és a leendő együttműködéseket.

A tanulás jövője Facebook oldal

A Tempus Közalapítvány tudásmegosztó fóruma érdekes témákkal várja: teret biztosítva az aktuális pedagógiai kérdésekről folyó szakmai párbeszédnek, közös gondolkodásnak. Ha Ön tanulni és/vagy tanítani vágyik, érdemes ellátogatnia közösségi oldalunkra. Hisszük, hogy a tanulás jövője rajtunk, a jelenben elindított utakon, irányokon, célokon múlik.

Europass Facebook oldal

Az oldal rendszeres látogatásával pedagógusként már az iskolában egyengetheti diákjai karrierútját! Az Europass ingyenesen elérhető szolgáltatásai és letölthető anyagai segítségével a tanulók megalkothatják saját portfóliójukat, rendszerezhetik készségeiket, erősségeiket, tanulmányaikat és tapasztalataikat. A portálon való tájékozódással hozzájárulhat ahhoz, hogy diákjai olyan szakirányt, képzést, pályát, munkahelyet válaszannak, ahol valóban kihasználhatják képességeiket és ahol ki tudnak teljesedni.

Tempus Közalapítvány LinkedIn oldal

Központi Tempus Közalapítvány LinkedIn oldalunk digitális ökoszisztémánk első olyan közösségi média felülete, amely elsősorban a Tempus Közalapítvány oldaláról szólítja meg Önöket, a szakmai közönséget. Kövesse oldalunkat, hogy naprakész tartalmakkal, az oktatási és képzési terület kezdeményezéseivel, projektjeivel és azok eredményeivel foglalkozó információkkal láthassuk el! Felületünkön beszámolunk rendezvényeinkről és konferenciáinkról, felhívjuk a figyelmet a partnerségi és kapcsolatépítési lehetőségekre. Az oldalon olyan hírekről is értesülhet, amelyek más közösségi média platformon nem jelennek meg.

Tempus Public Foundation LinkedIn oldal

Hazai célcsoportjaink mellett a nemzetközi közönségre is gondoltunk, amikor elindítottuk a Tempus Public Foundation LinkedIn oldalt. A hangsúly az angol nyelvű oldal esetében is a szakmai anyagok megosztásán, a rendezvényekről, konferenciákról, a programok és projektek eredményeiről folytatott kommunikáción van. Amennyiben külföldi partner(intézmény)ekkel dolgozik együtt nemzetközi projektjén, ajánlja oldalunkat másoknak is!

Tempus Közalapítvány YouTube csatorna

Ismerjen meg Nívódíjjal jutalmazott projekteket, díjnyertes önkéntes programokat, inspirálódjon az Erasmus+ arcok történeteiből vagy tájékozódjon interjúkból, ismeretterjesztő videóinkból! YouTube csatornánk számos izgalmas felfedeznivalót tartogat az Ön számára is!

Partnereink Facebook oldalai:

ETwinning Hungary

Az eTwinning felület európai iskolák közössége, ahol a résztvevő európai országokban működő intézmények munkatársai (tanárok, igazgatók, könyvtárosok, stb.) kommunikálhatnak, közös projekteket indíthatnak, megosztják egymással ismereteiket, tapasztalataikat. Keressen partnert induló projektjéhez, olvassa el sikeres projektek beszámolóit, gyűjtsön ötleteket, publikálja saját eredményeit a világ egyik legnagyobb pedagógusokat egybefogó közösség portálján!

Európa Pont

Az Európa Pont egy olyan közösségi tér, mely az európaiságot és az Európai Uniót igyekszik elhozni minden korosztály számára tematikus előadásokon és rendezvényeken keresztül. Vegyenek részt EU tanórán diákjaival együtt vagy hallgassanak meg országbemutató előadásokat! Kövesse az oldalt és tájékozódjon az ifjúság előtt álló kihívásokról és lehetőségekről!


Pedagógus Tudástár

Tudástárunk pedagógusoknak olyan információk, segédanyagok, történetek, pályázási és fejlesztési lehetőségek gyűjteményének ad helyet, mely hozzájárulhat a köznevelési és szakképzési szektorokban aktív tanárok, oktatók és óvodapedagógusok szakmai fejlődéséhez, ötleteik megosztásához és az egymáshoz való kapcsolódáshoz.

Böngésszen oktatási és szakpolitikai híreink között, ismerje meg az Erasmus+ programot valamint egyéb pályázási lehetőségeit, inspirálódjon más pedagógusok jó gyakorlataiból, töltse fel ötletét a Digitális Módszertárba! A honlapon megtalálja aktuális rendezvényeinket, workshopjainkat és képzési ajánlatunkat is!

Erasmusplusz.hu

Az Erasmusplusz.hu-n a pályázáshoz szükséges minden információt, segédanyagot és dokumentumot megtalál, bármely pályázattípusban szeretne elmélyedni. Ha pályázni szeretne vagy meglévő pályázatához keres inspirációt, segítséget nyújthatnak Önnek az oldalon található különböző disszeminációs anyagok: projekttermékek, Nívódíjas pályázatok, módszertanok, jó gyakorlatok és egyéb inspiráló projektek gyűjteménye. 

Hírlevél

Értesüljön elsőként a Tempus Közalapítvány hírleveléből az elérhető pályázati lehetőségekről, oktatási és pályázati fókuszú rendezvényekről, képzésekről és olvasson izgalmas cikkeket, interjúkat az oktatás és képzés minden területéről!