Pedagógus Díj

Online digitális oktatás grafikus sematikus ábrázolása egy laptopon rajzolt tanár és asztalnál ülő diák

Hogyan lehet modernizálni a biológia órákat vagy a szerves kémia tananyagot? Segíthetik-e a projektmódszerek és a játékosítás a XIX. századi novellák megismerését? Miként tanítsunk könyvtárhasználatot könyvtár nélkül? Milyen eszközökkel erősíthető a diákokban a közösségi összetartás vagy az egyéni megélés a karantén idején?

A Digitális Módszertárban megosztott ötletek közül a legkiválóbbak szakértők értékelése nyomán Digitális Pedagógus Díjban részesültek, amit minden évben a Digitális Tér Konferencián adtunk át a díjazott ötletgazdáknak. 

Digitális Pedagógus Díj díjazottjai

A Digitális Módszertárban megosztott ötletek közül a legkiválóbbak szakértők értékelése nyomán évről évre Digitális Pedagógus Díjban részesülnek.

Eating and cooking
Az angol nyelvű óraterv elsődleges célja a diákok szókincsének bővítése, valamint a harmadik világ problémáira való érzékenyítése volt.
Blog Digitális Módszertár Digitális oktatás Digitális Pedagógus Díj Erasmus+ Hír Pedagógusok fejlesztése Szakképzés Tudástár pedagógusoknak
Upcycling, avagy ami az egyiknek szemét, az a másiknak...
A Digitális Pedagógus díjat nyert projekt egy Erasmus+ pályázathoz kapcsolódó nemzetközi együttműködés ötnapos magyarországi mobilitásának programja.
Blog Digitális Erasmus+ Digitális Módszertár Digitális Pedagógus Díj Erasmus+ Hír Köznevelés Pedagógusok fejlesztése Tudástár pedagógusoknak
Digitális történetmesélés - új köntösben
A projekt ötletét az az aktualitás indította útjára, hogy az intézmény 2023 őszén ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját.
Blog Digitális Módszertár Digitális oktatás Digitális Pedagógus Díj Erasmus+ Hír Köznevelés Pedagógusok fejlesztése Tudástár pedagógusoknak