A tanulás jövője

A tanulás jövője rajtunk, a jelenben elindított utakon, irányokon, célokon múlik. A Tempus Közalapítvány Tudásmenedzsment csoportjának tudásmegosztó fóruma a tanulni és tanítani vágyókat egyaránt érdekes témákkal várja, teret adva az aktuális pedagógiai kérdésekről folyó szakmai párbeszédnek, közös gondolkodásnak.

A tanulás jövője MOOC

A tanulás jövője logó ami kék sárga csíkos kosárlabda körülötte vonalat húzó kanyargó pöttyök

A tanulás jövője MOOC egy bárki számára elérhető online kurzus, ami hozzájárul a pedagógusok továbbképzéséhez, önfejlesztéséhez, valamint a szakmai közösségek építéséhez. A tanárok által összeállított tananyagok olyan aktuális témakörökbe vezetnek be, mint a játékosítás vagy az együttműködő tanulás és tanítás módszertana.

Miért különleges ez a kurzus? Ez egy MOOC (Massive Open Online Courses) azaz olyan tömeges nyílt online kurzus, amelyet bárki ingyen vehet fel és a megadott határidőkön belül rugalmasan végezhet online környezetben személyes kontaktóra nélkül. A kurzust tanárok készítik tanároknak, melynek során közösségi tanulás és közös tudásépítés valósul meg a tevékenységek által. Választható tanulási utakat és tartalmakat kínálunk, a tanulási keretrendszerbe feltöltött anyagok pedig a kurzust követően is elérhetőek a résztvevők számára.

További információk

Gyakori kérdések

A képzéssel kapcsolatos gyakran ismételt kérdések gyűjteménye.

Csatlakozzon hozzánk Facebookon

Minden tanulni és tanítani vágyó pedagógust várunk Facebook közösségünkbe.