Képzések, konferenciák és műhelyek

Gyakorlati ismereteink bővítésével, új készségek szerzésével vagy szakmai fejlesztésünkkel járulunk hozzá az élethosszig tartó tanulás folyamatához. Böngésszen a Tempus Közalapítvány Képzőközpontjának képzései, hazai és nemzetközi Erasmus+ tréningek, izgalmas konferenciák és fejlesztő műhelyek gyűjteményében.
Grafikus ábrázolással egy nagy ovális asztal és flipchart körül ülő emberek iratokkal laptoppal füzetekkel és táskákkal

A Tempus Közalapítvány képzőközpontja

A Tempus Közalapítvány társadalmi vállalkozási tevékenysége keretében szakmai szolgáltatásokkal, köztük ingyenes online cikksorozatokkal, e-tananyagokkal, professzionális kiadványokkal, műhelymunkákkal, szakmai továbbképzésekkel és intézményre szabott csomagokkal támogatja, hogy a közigazgatásban, köznevelésben és felsőoktatásban dolgozó munkatársakat szakmai fejlődését.

Szolgáltatásaink eszközül szolgálnak arra, hogy a gyerekeinkkel felkészült, szerető, tanulóközpontú pedagógusok, a felsőoktatási intézményeinkben a legkorszerűbb módszertanokkal felvértezett oktatók, a közhivatalainkban pedig rátermett, EU-kompatibilis tisztviselők és közalkalmazottak dolgozzanak.

Pedagógus továbbképzések

Legnépszerűbb képzésünk, A tanulás jövője MOOC mellett akkreditált továbbképzéseket kínálunk az együttműködő tanulás IKT eszközökkel történő támogatása és az idegen nyelvi nevelés, angol nyelvtanítás területén.

Európai szaknyelvi és szakpolitikai továbbképzések

Ismerkedjen meg az Európai Unió aktuális prioritásaival, szervezeti felépítésével, a többnyelvű uniós kommunikáció sajátosságaival, illetve az angol-magyar uniós terminológiával és szakzsargonnal.

Egyéb felnőttképzések

Hatékony kommunikáció és prezentáció képzésünk az alapvető előadás-technikai készségek fejlesztésére irányul, a projektmenedzsment képzés pedig pályázati felhívások, pályázatok teljes körű elkészítésében nyújt segítséget.

Konferenciák, műhelyek

Erasmus+ konferencia

Ismerje meg a legkiválóbb projekteket és találkozzon az Erasmus+ közösséggel az évente megrendezésre kerülő konferencián.

Digitális Tér Konferenciák

A Digitális Tér Konferenciák a pedagógusok kompetenciafejlesztéséről, a szakmai közösségekről, a digitális oktatás területén elért sikerek és kihívások bemutatásáról szólnak. A konferenciák alapítói és szervezői párbeszédet nyitottak olyan területeken és témákban, amelyekben mások még nem, olyan célokat, ügyeket, szervezeteket és embereket hoztunk itt össze, akik máshol nem találkozhattak volna.

Erasmus+ disszeminációs tréning

Az évente ősszel megtartott rendezvényen inspiráló előadások, networking és interaktív műhelymunkák várják az Erasmus+ projektek megvalósítóit.

Alma a fán műhelyek

A Tempus Közalapítvány 10 éve szervez kompetenciafejlesztő műhelyeket Alma a fán címmel. A rendezvények platformot biztosítanak a résztvevő pedagógusok számára, hogy megosszák inspiráló, jövőt formáló gondolataikat, ötleteiket kollégáikkal.

Karriernap az iskolában - Europass tanári műhely

Az évente megrendezésre kerülő műhelynap célja, hogy módszertani segítséget nyújtson a pedagógusoknak a diákok tudatos karriertervezésével kapcsolatban.

Erasmus+ egyéni tréning programok

Partnerkereső és tematikus szemináriumok, tanulmányutak, konferenciák és egyéb nemzetközi támogató rendezvények az Erasmus+ programban részt vevő intézmények, szervezetek számára, melyeket az Erasmus nemzeti irodák szerveznek.

Grafikus ábrázolás számítógép előtt ülő és oktatóvideót fülhallgatóval néző tanulóról